Happy Birthday Shamil

birthday boy :b

~Dear 28st August please be nice with me :D , Im gonna be more matured that day , hope that a miracle happened that day I will be like a butterfly emerge from her cocoon and fly free, start a new life , forget all that I went, it was like a beautiful dream of the lost after woke from deep sleep.. :')

Weyyhh !!hang copy teh ayat aku tu , nasib baik dah minta izin kalau tak, memang aku nak cepuk kau dalam longkang :D

1st time aku celebrate party dengan kawan-kawan baru so a little awkward when hang around with them , they totally crazy " geng semak pala " macam Kak Ten kata . Dok dengan kawan baru kena lar control mulut sikit , ayu sama satgi mai cakap lepas ja mampus aku kena dengan depa :) aku terjoin secara tak diduga , huhu orang invite pi jelar . Boleh makan free pulak tu

malas lar nak typing banyak-banyak ,  tengok gambar sudah lar


hadiah dari Bihah




pipah & panda


Haifa & Adib


muka !! haha


lapaq air


hehe lawak muka Men dengan Kak Ten


Men , Ain , Zaty :)


Apa yang Bihah buat tu ? Farah comel lar .


hadiah yang paling tak ku duga !!!



siti sibuk gosip kat belakang :)



Suhaimi comel 




Owwhhhh Gojes dear 

0 ulasan:

Post a Comment