Iftar bersama kawan

Assalamualaikum !! hehe my new updates ;D okeyh nih hari yang agak mengGILAKAN kepala sebab boleh keluar dengan kawan-kawan sekelas yang memang sewel semuanya termasuk yang menulis nih . Hey kami pakai baju kurung tau event saja-saja ja keluar dengan kawan-kawan . Baik tak kami ?? hehe *over je lebih



jyeeaahhh its me AIN FARHANA!


saya lagi :D hahaha *buat comel sat


makan ais kacang tepi kolam . SEDAP hingga menjilat ibu jari kaki



OMG my sweetsour heart >,<



Possing ! *have chears guys



what im trying to say hah ?



spread my love to you ;b



muka cover semua *tar panas oiiii !!



Love you !



semua muka gembira *no fake smile



auuuchaaaakkkkk :)



aiyerrrr tabik spring kat hampa :) aku tak mau dok atas tar *satgi lemak badan aku hilang



peace you alls c|:


eheheh sengat lar pulak :#



FAZIRA mata kau memang sexy :*



makan jelly ice saja 



she looking at you



gadis EGO yang cun



sweettttttt sayang 



jelingan mata yang menggoda


MARYATI ATIQAH yang cantik



ATIKAH yang brutal gila


JANNAH our photographer



UMAIRAH yang malu-malu rimau *bakal kak sepupu aku hahah



muchukk !! rotate kepala sat



1 !! 2 !!! 3 ! smile


so what you think ?? cuma 1% ja gambar di update :) sebab 99% gambar peribadi yang tak nak dipaparkan 

0 ulasan:

Post a Comment